Skip to main content

Radovi na vodovodnoj mreži

Podnеo katarina_jovicic na dan Pon, 04/13/2020 - 21:26

Na sajtu bvk.rs (beogradski vodovod i kanalizacija) građani se mogu informisati o planiranim radovima na vodovodnoj mreži, kao i postojećim kvarovima. Međutim, ove informacije većina građana potraži kada do kvara dođe.

Informacije o radovima treba da budu dostupnije građanima Beograda.

Na koji način biste rešili ovaj problem?

Up
2

Komentari

tijanavujovic Pon, 04/13/2020 - 21:31

Povezivanje ove aplakicije sa popularnom društvenom mrežom Facebook gde bi građani mogli da dobijaju obaveštenje da li će u njihovoj opštini biti radova u narednom periodu. Takođe prijavljivanje na mail-ing listu ili ostaviti zahtev za sms obaveštenja.

jecapostolovic Čet, 04/16/2020 - 18:18

Trebalo bi možda napraviti neku aplikaciju o tome kada će biti planirani radovi na vodovodnim mrežama, tako bi informacije bile dostupne svima koji su zainteresovani za njih, a isto tako kada ih to više ne zanima mogu obrisati aplikaciju.

vvirijevic Ned, 07/12/2020 - 12:24

Mislim da bi korisno bilo da u okviru aplikacije za vodovod i kanalizaciju postoji opcija za biranje opstine koja korisnika zanima (npr. ja zivim na Vozdovcu, pa cu izabrati tu opstinu). Obezbediti da korisniku, ako zeli, stizu notifikacije vezane za radove u odabranoj opstini kako bi imao u vidu kada moze da ostane bez vode i slicno.