Skip to main content

O nama

Platforma Pametan Beograd namenjena je isključivo u naučno-istrživačke srvhe i prikupljanje podataka o servisima pametnog grada Beograda u oblasti Ekologije, Komunalnih usluga i Saobraćaja.

Ova platforma predstvalja poziv svim građanima grada Beograda da se upoznaju sa crowdsourcing modelima na kojima se zasnivaju implemetirani servisi u pomenutim oblastima.

Smart city

Posetioci platforme potrebno je da se registruju i kreiraju svoj nalog, kako bi mogli da koriste servise koji su implementirani. Podaci koji se unose prilikom registracije su adresa elektronske pošte i korisničko ime. Uneti podaci neće ni na koji način biti zloupotrebljeni.

Na platformi, u okviru padajućeg menija Servisi nalaze se tri strane: Ekologija, Komunalne usluge i Saobraćaj. Na svakoj od ove tri strane registrovani korisnik može kreirati problem u odgovarajućoj oblasti ili predložiti rešenje već postavljenog problema na sajtu.

Takođe, u okviru ovih servisa registrovani korisnici mogu popuniti neku od anketa koje se odnose na aktuelne teme u Beogradu.

Platforma Pametan Beograd zajedno sa svojim članovima, građanima Beograda, radi na unapređenju informisanja Beograđana o problemima u oblasti Ekologije, Komunalnih usluga i Saobraćaja. Deljenje informacija, kao i učestvovanje građana u pružanju rešenja za postojeće probleme u oblasti Ekologije, Komunalnih usluga i Saobraćaja je u fokusu platforme Pametan Beograd.

egistrujte se i postanite član platforme Pametan Beograd Registruj se.

Želite da pogledate trenutno aktuelna dešavanja i pokrenute projekte na platformi? Pogledajte zanimljiv sadržaj na stranicama EkologijaSaobraćajKomunalne usluge.