Skip to main content

Beogradske ulice prepune rupa

Podnеo jelena.k na dan Čet, 04/16/2020 - 21:04

Svi Beograđani (a i stanovnici većine drugih mesta u Srbiji) svedoci su neadekvatnih saobraćajnica izgrađenih od nekvalitetnog asfalta. Naime, većina ulica u Beogradu je prepuna rupa i zakrivljenosti koje otežavaju vožnju i mogu dovesti i do saobraćajnih nezgoda. Problem se  može javiti i zbog šahti koje se nalaze na kolovozu. Takođe, zimi zbog prevelike količine soli prosute po ulicama javljaju se nove i proširuju već postojeće rupe. Potrebno je naći trajno rešenje koje građanima obezbeđuje kvalitet i sigurnost u saobraćaju.

Up
1

Komentari

radivojevicnik… Pet, 04/17/2020 - 11:55

Resenje obvog problema bi bila aplikacija putem koji bi gradjani mogli da prijavljuju nadleznoj sluzbi rupe i ostecenja na kolovozima. Na osnovu dobijenih informacija nadlezne sluzbe mogu da utvrde koje deonice je potrebno popraviti.

AjsaB Sre, 04/22/2020 - 20:25

Rešenje ovog problema moglo bi biti da se građani informišu o različitim mogućnostima prijavljivanja rupa na putu (aplikacije, call centri..). Na osnovu većeg broja prijava na određenoj lokaciji, veće će biti i šanse za sankcionisanje rupa.