Skip to main content

Mastercard kao sredstvo plaćanja u GSP-u

Podnеo nikolababic11 na dan Sub, 04/18/2020 - 19:01

Već neko vrijeme moguće je platiti prevoz u vozilima GSP-a mastercard karticom, što je veoma dobra stvar. Međutim često se dešava da taj način plaćanja ne funkcioniše, tj. da se ne može učitati kartica.
Kada na sve to dodamo da najčešće vozač nema da vrati kusur za plaćenu kartu, često se dešava nastanak neprijatne situacije sa bus plus kontrolorom objašnjavanjem ovog problema.

Dobra ideja, slabija realizacija.

Up
3

Komentari

pavlee225 Sub, 04/18/2020 - 21:07

Omogućiti i ostalim kreditnim karticama očitavanje kao i poboljšanje postojećeg softvera. Uputiti bus plus kontrolore da ipak postoji mogućnost da aparat nije mogao da očita karticu. Nije reč o neplaćanju.

milosv Ned, 04/19/2020 - 09:32

Zameniti dotrajale uređaje novim i kvalitetnijim uređajima za očitavanje kreditnih kartica. Ukinuti mogućnost plaćanja vozaču jer je sporo i neefikasno, putnici se ne mogu osloniti na takav način plaćanja.

vladav1 Ned, 04/19/2020 - 12:52

Za zaposlene, đake i studente potrebno je regulisati nove načine plaćanja. Poslodavci, škole i univerzitet trebalo bi da u saradnji sa GSP-om sklope dogovor o novom načinu plaćanja i to na godišnjem nivou. Za ostale koji ne pripadaju ovoj kategoriji, uvesti naplatu preko godišnjih taksi i na taj način rešiti postojeće probleme.

mmarinci Ned, 05/03/2020 - 12:32

Neophodno je omoguciti putnicima placanje svojih karti u prevozu, popravljanjem sistema i programa koji GSP koristi. Tako bi se zasigurno i povecao broj ljudi koji placaju svoje karte zbog nemogucnosti izgovora da neki od nacina placanja ne funkcionisu.